Pages

Ads 468x60px

Kış Soğuklarıyla Baş Etmenin Yolları

Innerscan Vücut Analizi tartısı ile kilonuzu, yağ oranınızı, vücut sıvı oranınızı, kaslarınızın ağırlığını, kemik ağırlığınızı, fiziksel aktivite derecesini, günlük almanız gereken kalori miktarını ve metabolizma yaşınınızı 10 saniyede öğrenmeniz mümkün

Kış boyunca metabolizma hızında meydana gelen düşüşler, hareketsizlik ve zayıf düşen vücut, fazla kilolar alınması da en büyük etkenlerdendir. Kişinin diyet ve egzersiz programı hazırlayarak, sağlıklı ve formda bir yaşam sürdürebilmesi kendini tanımaktan geçer.

Tanita tarafından geliştirilen ve pratik kullanımı sayesinde kişinin ölçümlerini kendisinin de yapabileceği Innerscan Vücut Analizi ile kişinin kilosunu, yağ oranını, vücut sıvı oranını, kaslarının ağırlığını, kemik ağırlığını, fiziksel aktivite derecesini, günlük alması gereken kalori miktarını ve metabolizma yaşını 10 saniyelik bir analiz ile öğrenmesi mümkün.

Aynı zamanda Innerscan Vücut Analizi tartısı ile yapılan analiz sonuçları karşılaştırıldığında kilo verirken yağ mı yakıldığını yoksa sıvı/kas mı kaybedildiğini ortaya çıkarıyor.
Kaynak7gunsaglik.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...