Pages

Ads 468x60px

Kilo Vermenin 6 Doğal Yolu

Keten tohumu. Midede toplanan şişmeye neden olan fazla suyu alır. Hacmi küçültür zamanla kilo verdirir. Omega 3 yağ asitleri içerir ve tok tutar. Östrojen hormonunu destekler ani açlığı önler. Her gıdada ve yemekte kullanılabilir.

Yeşil çay. Katein ve antioksidan destekli bir bitkidir. Kilo kaybını harika bir şekilde destekler. Metabolizmayı hızlandırır kalori yakımını artırır. Günde birkaç fincan hazırlayıp için. Demlenip ılındıktan sonra tarçın ilave edin.

Tarçın. İnsülin reseptörlerini aktive eder. Şeker iniş çıkışlarınızı dengeler. Enzim karbonhidrat metabolizmasında dengeleyicidir. Kötü kolesterolü düşürür. Çay tatlı kahve yemek her yerde kullanılabilir. Kahvaltıdan 30 dk önce içilebilir.

Karabiber. Piperine maddesi iyi bir sindirim söktürücüdür. Yağ yakımını hızlandırır ve destekler. Yemeklerde çaylarda her yerde kullanılır. Öğütülmüş veya tane kullanılabilir.

Zerdeçal. Diyabeti önler metabolizmayı düzenler ve yağları yakar. Sebze ve pilavlarda köri yerine veya birlikte kullanılır. Çayı ise ılık içilir gerginliği de alır.



Zencefil. Sindirimi sağlar vücut ısısını dengeler. Daha az yemeği sağlar daha çok kalori yakmanızı sağlar. Kan sulandırır ve inceltir. Kalp ve obezite ile savaşır.
Kaynak7gunsaglik.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...